Renovatie en afwerking

Plaatsing & afwerking van Gyproc

Tenzij u een bedreven doe-het-zelver bent, laat de afwerking van uw Gyproc-wanden vaak te wensen over. Slecht afgewerkte voegen, een verkeerde primer of hardnekkige barsten geven een slordige indruk. Geen nood! Johan Mahieu & partners in Vilvoorde is een krak in Gyproc-werkzaamheden. Wij herstellen schoonheidsfoutjes en maken uw wanden en plafonds glad en naadloos. Zo vormen ze de perfecte ondergrond voor uw verf of behang.

Binnenshuis

Uw interieur kan een opfrisbeurt gebruiken? Ook hierbij kan MS Projects zijn steentje bijdragen. Zowel voor algemene schrijnwerkerij en elektriciteit, plaatsen van vloer- en wandtegels of laminaat en parket kunnen wij u een oplossing bieden. Plaatsen van ramen en deuren in pvc, ALU of hout behoren ook tot de mogelijkheden.

Buitenshuis

Johan & partners bieden ook oplossingen voor buiten het huis gaande van kleine herstellingen tot het renoveren van uw dak.

Wij gebruiken cookies om de beste ervaring op onze site te garanderen. Als u dit laatste blijft gebruiken, zijn wij van mening dat u het gebruik accepteert.